Make your own free website on Tripod.com
« April 2014 »
S M T W T F S
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30
You are not logged in. Log in
NORLAWA BEAUTY WORLD
Friday, 30 May 2008
USAHA TANPA PUTUS ASA

Walau sesiapa pun anda......

Anda suri rumah? pelajar sekolah? pelajar kolej/poli/u?

Anda kakitangan awam? kakitangan swasta?

Jangan mudah putus harapan, mudah give up....Setiap halangan ada jalan penyelesaiannya.

Ada masalah duit? uruslah kewangan dengan baik.......

Jangan guna kad kredit (pengalaman sendiri yang sgt menyakitkan).

Carilah pendapatan sampingan........

Niaga Dengan Saya

Jumpa lagi........

 


Posted by norlawa at 9:32 AM EDT
Saturday, 24 May 2008
PILIHAN TERBAIK UNTUK ANDA
Now Playing: AKSESORI BERMUTU TIADA TANDINGAN

Mengapa berbelanja lebih untuk perkara yang sepatutnya boleh dijimatkan. Berbelanjalah secara berhemah...............

Uruslah kewangan anda dengan cara bijak TANPA MENGULANG BELI

Tunggu......promo seterusnya .............

 

Semua aksesori ini ditaburi dengan batu swarovski gred premium bermutu tinggi dengan logamnya yang dialoikan secara eletrolisis(special electro plating technology)........

Maknanya...........

Selepas beberapa tahun keserian & kilauannya tetap bertahan. Tak berkarat.

Pakaian anda tidak rosak kerana karat/lain faktor

 

Banyak lagi.......................

Lebih dari 250 jenis yang berbeza......

Setiap Satu Sangat Unik.

Yang pastinya tak dak kat pasar malam/kedai-kedai biasa

 

 

Setiap koleksi yang anda beli diberi jaminan....

Jika rosak/cacat pihak syarikat akan memperbaiki semula.

Apa tunggu lagi, dapatkan koleksi anda hari ini untuk dipadankan pada tudung/kebaya/kot/tali leher/scarf dll.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Posted by norlawa at 9:19 AM EDT
Updated: Sunday, 25 May 2008 7:09 AM EDT
Tuesday, 20 May 2008
BUAT INSAN YANG INGIN KEJAYAAN
Now Playing: PELUANG PERNIAGAAN

Khusus untuk mereka yang bergelar pelajar kolej/poli/universiti atau surirumah....................ATAU yang pernah menjadi anak didikku.....

Gunakan masa yang sempit tu, modal yang ada tapi sikit, jadikan hobi yang ada .....untuk buat duit tambahan.

Berhubung dengan pembekal/pemborong terus.....lebih murah harganya, TAPI terpaksa beli satu item dalam jumlah pukal(banyak).

Saya nak menawarkan *Kerongsang/brooch berkualiti tinggi

pada harga murah dan

tak perlu beli pukal.

Sambutan hangat dari kalangan mereka yang telah saya namakan......

Apa lagi jom kita buat duit.......

 

*terdapat juga produk-produk lain:

-Pelbagai jenama Beauty Skin Care

-Pelbagai jenama makanan kesihatan & kecantikan

-Pelbagai jenama produk pelangsingan badan

-Pelbagai jenama produk ibu bersalin & jagaan anak

-dan lain-lain

Pendek kata yang ada dalam pasaran (dijamin selamat, suci & halal) ada sedia untuk anda.

 

 


Posted by norlawa at 9:42 PM EDT
Wednesday, 14 May 2008
MAKANAN SUNNAH JANGAN DITINGGAL
Topic: Suplemen

Beribu manfaat rahsia tersimpan telah dirasai oleh berjuta pengguna  Jus Kismis As Syifaa'.

Makanan sekeluarga yang wajib disetiap rumah muslim. Ibu mengandung/melahirkan, bayi, kanak-kanak, remaja, dewasa atau orang tua dipesan amalkan minum Jus Kismis setiap hari.

Tiada yang benar melainkan benar belaka sunnah Rasulullah.

Nantikan maklumat lanjut Jus Kismis.......................

Hanya RM49.90 Tapi.......anda akan diberi diskaun 10%.

Bayar pada RM45 sahaja (botol besar)

 


Posted by norlawa at 10:51 PM EDT
Tuesday, 13 May 2008
KERONGSANG /BROOCH

Tambah pendapatan....?

Jual Kerongsang/Brooch

Jadilah PENGEDAR dengan keuntungan sehingga 100% dan lebih ikut harga pasaran.Tak perlu modal besar,Saya telah buktikan.....bermula dengan modal kecil, kini saya enjoy.....release tension. tak payah tunggu gaji bulan untuk belanja harian.

Pelbagai design/warna/bentuk yang boleh anda jual/pakai sendiri pada harga yang anda tak sangka.

Marilah bersama saya........beli pada harga rendah, kita jual pada harga pasaran. Diskaun istimewa untuk anda sebagai pembeli @ sebagai penjual                               .  

Tips menjaga kerongsang/brooch:

-gunakan bekas menyimpan

-asingkan yang tulen dgn tiruan. kerongsang tiruan dibuat dari besi, so akibat pengoksidaan kerongsang/brooch hilang seri (berkarat).

-kerongsang/brooch tulen menggunakan batu swarovski & mutiara, sementara tiruan hanya batu biasa & pakai manik(plastik).

-kerongsang tulen boleh dikenal sebab ada branded name yang dipateri di pinnya, nampak lebih berseri kilauannya.

 

HUBUNGI DI 0135183030 @ 0135946669 @ norisaini@yahoo.com.my

Koleksi pilihan ramai/trend terkini: jenis gantung

Material buatannya: sama ada dari acrylic @ besi @ aloi @ manik palstik @ mutiara @ batu biasa @ batu swarovski menentukan harga setiap satu kerongsang/brooch.

Lagi koleksi untuk tatapan/pilihan .............

Harga tidak dipaparkan buat sementara waktu bagi mengelak anda terkejut .......murah.....tidak seperti anda sangkakan.

                          

Cepat....cepat....Saya amat-amat mengalukan sesiapa yang ingin turut bersama menjual.

Kepada yang ingin menambah koleksi inilah masanya....

 


 Kami masih ada yang lain...Email di norisaini@yahoo.com.my atau 0135946669.


 

 


Posted by norlawa at 5:13 AM EDT
Updated: Wednesday, 14 May 2008 10:13 PM EDT
Thursday, 8 May 2008
LAWA HIGH COLLAGEN 5000mg
Now Playing: PERLAHANKAN PROSES PENUAAN

 Anda perasan perubahan yang berlaku kepada kulit wajah?            

Berapa usia anda? Sesuaikah perubahan itu dengan umur anda?Bandingkan kulit anda dengan rakan yang sebaya. Anda berasa kekurangan?

Kemerosotan fungsi kulit boleh diperbaiki dengan amalan harian.

LAWA BIOHEALTH khusus untuk anda yang ingin kelihatan muda, rasa muda dan jadi muda. Anda tampil hebat dengannya.

                                        


Kulit mu lebih cerah, lebih tegang, lebih

anjal, lebih lembap, lebih berseri dan  

lebih muda.

 

Pasti ramai yang akan tertanya dengan perubahan anda selepas hanya sekotak pengambilan.

Kolagen, Lobata Mirifica, Vitamin C , Astaxanthin, fibres merupakan bahan yang terkandung di dalam LAWA mempunyai manfaat yang amat penting untuk keremajaan kulit anda.

Astaxanthin misalnya mempunyai kehebatan anti oksida

 550 kali lebih hebat dari Vitamin E, 40 kali lebih hebat

dari beta karotene.

Buang saja suplemen primrose anda. Tu..... belum cakap sal pentingnya kolagen (5000 mg, bukan 500 mg)membantu mempertahankan keanjalan/tegang kulit.

Anda takkan rugi. Sihat cantik di usia anda......Hanya RM83. Diskaun istimewa untuk anda, wanita terhebat hanya perlu bayar RM76


Posted by norlawa at 12:01 AM EDT
Updated: Wednesday, 14 May 2008 3:48 AM EDT

Topic: Perawatan Wajah

Cubalah Nour Ain Trial Set produk kecantikan terlaris pada harga TERMURAH DI PASARAN RM49 shj.Menjadi pilihan ramai ketika ini.

Cantik Menawan Anggun dengan Nour Ain Cosmetic Beauty Care.

Vita-C Serum Nour Ain:

(hanya RM20, TAPI manfaatnya ....masyaalah)

-merawat masalah kulit kusam, tak bermaya

-menyamaratakan ton kulit

-mengatasi keradangan kulit akibat pemakaian sabun/kosmetik yang menyebabkan kemerahan/panahan cahaya matahari

-membuat kulit lebih anjal, tegang, cerah, lembap, bebas dari garis halus (anti penuaan) tanpa suntikan

 

Hubungi norisaini@yahoo.com.my ATAU 0135183030.


Posted by norlawa at 12:01 AM EDT
Updated: Tuesday, 13 May 2008 4:21 AM EDT

Newer | Latest | Older